Praktijkassistent(e) gevraagd – 16 uren per week


Als praktijkassistent(e) in onze praktijk ben je de spil in de organisatie. Je zorgt voor een efficiënte en accurate administratie en ondersteuning van onze fysiotherapeuten. Maar vooral ben jij het gezicht en de stem naar onze patiënten! Je draagt er zorg voor dat deze te allen tijde prettig te woord worden gestaan, dat hun vragen zo veel mogelijk beantwoord worden en dat je de gemaakte afspraken nakomt. Verder ben je verantwoordelijk voor de planning en het agendabeheer.
Je bent een persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en komt altijd je afspraken na. Onze patiënten staan bij jou voorop. Naast de dienstverlenende instelling ben je accuraat, kun je het overzicht bewaren, ben je goed in agendaplanning en oprecht geïnteresseerd in onze patiënten. Je bent betrokken en in staat je in te leven in de situatie van onze patiënten.
Omdat we in een klein team werken, staat flexibiliteit en collegialiteit bij ons hoog in het vaandel. Je neemt desgevraagd administratie en correspondentie over van de fysiotherapeuten en zorgt voor een efficiënte workflow in onze praktijk. Je levert een bijdrage aan het optimaal inzetten van mensen en middelen in onze praktijk, je stelt prioriteiten en lost voortgangsproblemen op. Je zorgt er voor dat patiënten zich welkom voelen en draagt zorg voor een goede ontvangst.

Verder:
• Je beschikt minimaal over een MBO-4 niveau (Praktijkassistent)
• Je hebt enkele jaren relevante werkervaring
• Je bent stressbestendig, werkt gestructureerd en je bent goed in multitasking
• Je vindt het een uitdaging om werkprocessen te beschrijven en te helpen met het optimaliseren van een organisatie in de eerstelijns gezondheidszorg
Je hebt een stevige persoonlijkheid en staat vast in je schoenen.

Wat bieden wij?
• Een parttime functie – 16 uren, verdeeld over 4 dagen, binnen een gedreven organisatie in de gezondheidszorg met een gezellige, informele sfeer.
• Een betrokken en gezellig team collega’s
• Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
• Een salaris volgens CAO gezondheidscentra.
• Een tijdelijk contract bij aanvang, maar met de intentie tot een langdurige samenwerking

Interesse?
Altijd al willen werken in een organisatie waar kwaliteit van zorg, persoonlijke benadering en dienstverlening écht voorop staan? Wil jij het gezicht en de stem zijn voor onze patiënten? Verras ons dan met een schriftelijke sollicitatie met je cv waarin jij jezelf voorstelt en jouw persoonlijke motivatie kort toelicht. Een referentiecheck kan een deel uitmaken van de procedure.

Ben je enthousiast geworden, dan zie ik je reactie graag voor 27 april 2019 tegemoet.
Voor vragen en informatie: Will Theunissen, praktijkhouder (06 – 44 34 09 19) of per mail w.theunissen@theunissen-fysiotherapeuten.nl